top of page
Zoeken

Verkoopsexpo in Sint-Niklaas

Na een succesvolle editie in 2021, zijn we verheugd om opnieuw originele werken die voortkomen uit de indrukwekkende filmische en grafische carrière van Raoul Servais te kunnen tonen in boekhandel ’t Oneindige Verhaal in Sint-Niklaas.


De focus ligt vooral op twee van zijn meesterwerken: "Nachtvlinders" en "Chromophobia." Prints en originele animatiecels bieden een diepgaand inzicht in het creatieve proces achter deze iconische films. Daarnaast tonen we ook originele animatiecels van zijn andere meesterwerken, zoals "Goldframe" en "To speak or not to speak”.

Maar je vindt er uiteraard ook boeken om dieper te duiken in zijn gedachtenwereld en artistieke visie. Ook ingekaderde tekeningen die hij in de laatste jaren heeft gemaakt, postkaarten met zijn meest bekende creaties en duo kaders van zijn legendarische film “Taxandria" zullen er verkocht worden.


Kom de magische wereld van Raoul Servais verkennen! Mis deze kans niet om een stukje filmgeschiedenis in handen te krijgen en wie weet, misschien kom je wel dat perfecte verjaardagsgeschenkje tegen of een vervroegd kerstcadeau dat de ontvanger nog jarenlang zal koesteren. De werken van Raoul Servais zijn niet alleen artistieke meesterwerken, maar ook betekenisvolle geschenken die een blijvende indruk achterlaten.


Data : 17 oktober 2023 tot en met 31 januari 2024 / 10u-18u

gesloten op maandag en zondag

Locatie : 't Oneindige Verhaal - Stationsstraat 68 - 9100 Sint-Niklaas

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page