top of page
Zoeken

SIRENE op KORTFILM.BE

'Sirene' van Raoul Servais gemist op Film Fest Gent (15 oktober 2022) tijdens Launch Kortfilm.be 3.0?


Geen nood. Sinds eind oktober 2022 kan je deze nl. streamen via kortfilm.be !


Als hét online platform over (Belgische) korte films draagt Kortfilm.be al sinds 1999 bij aan de uitbouw van een diepgaande filmcultuur in Vlaanderen en Brussel, met aandacht voor film als kunstvorm, en kortfilm als volwaardig medium.


Sinds oktober 2022 zit Kortfilm.be in een nieuw vormelijk en inhoudelijk jasje. Het platform breidt uit met, naast teksten en kijktips, nu ook een eigen gecureerd video on demand aanbod, waarin ruimte is voor fictie en non-fictie, animatie en videokunst, experiment en crossovers — en met specifieke aandacht voor recent en retrospectief werk van eigen bodem.

Iedere Belgische film wordt gepresenteerd aan de hand van een duidend en prikkelend essay, en gekoppeld aan een (inhoudelijk, thematisch, vormelijk of anders) aanvullende dan wel contrasterende niet-Belgische kortfilm, gekozen door een gastcurator uit het internationale werkveld.


Raoul Servais Collection is verheugd dat 'Sirene' één van de vier korte films was waarmee het VOD aanbod van Kortfilm.be van start ging !

Trailer en info over Sirene hier
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page