top of page
Zoeken

Hommage Raoul Servais

Op woensdag 27 september om 19u wordt een bijzonder herdenkingsmoment ter ere van Raoul Servais georganiseerd in en door Cinematek, de Koning Boudewijnstichting en Raoul Servais Collection.

Tijdens deze speciale avond zullen enkele van de meest indrukwekkende werken van deze meester-animator vertoond worden, als eerbetoon aan zijn unieke bijdrage aan de filmindustrie. Tijdens deze avond krijgt u de gelegenheid de volgende kortfilms opnieuw te beleven op groot scherm : “Chromophobia”, "To speak or not to speak”, “Nachtvlinders" en "Der Lange Kerl”.


Daarnaast zal dit evenement ook een unieke gelegenheid bieden om nooit eerder vertoonde beelden uit de documentaire film van Rudy Pinceel SERVAIS te ontdekken.

Deze exclusieve beelden werpen een intieme blik op het leven en de creatieve reis van de meester-animator, en voegen een waardevol element toe aan de herdenking.

Het programma wordt verrijkt met inspirerende toespraken en betoverende muziekintermezzo’s door getalenteerde artiesten zoals Paul Van Gysegem

en Dirk Brossé.


We nodigen u uit om samen dit gedenkwaardige hommage moment te beleven en de buitengewone nalatenschap van Raoul Servais te vieren. Het belooft een avond vol emotie en waardering te worden voor een ware meester in de wereld van animatie.


Tickets voor de voorstelling zijn te koop vanaf 1 september 2023 via www.cinematek.be
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page